• banner
  • banner
  • banner

RC-340 High speed RHD mobil SUV listrik jualan panas ka Pakistan

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3380*1550*1550(mm)
System Control Kandaraan 72V
Kapasitas batré Batré 160AH
Daya Motor 10 KW
Laju maksimum 55-60 km/h
Rentang Wisata 160-180 km
Nomer Gear 4(E/D/N/R)
Ukuran Ban 155/65R13

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1. Saklar gear Rotary sareng 3 Gear (D / N / R).

2.Smart panel tampilan pikeun mintonkeun speed ayeuna, mileage kandaraan jeung kapasitas batré .

3. Layar rampa Multimedia sareng pamuter pidéo lokal, pamuter musik, Google Maps, kaméra cadangan.

korsi 4.Rear bisa narilep kalawan bébas nawarkeun spasi badag pikeun neundeun diperlukeun.

5.Kombinasi lampu jeung lampu clearance, dipped beam, steering lampu.

6.Lampu buntut kombinasi sareng lampu clearance, lampu eureun.

7.Water-bukti diwangun-di stop kontak carjer jeung kakuatan otomatis pareum ngeusi pinuh sarta leuwih panyalindungan tegangan.

8.Super kabina spasi kalayan steering leungeun katuhu, korsi PU, lampu baca, tameng panonpoé jeung wadah cangkir.

Fitur Utama

Kusabab beuki loba komponén mékanis diganti ku komponén éléktronik, sarta popularitas ngaronjatna sistem bantuan supir, jumlah komponén éléktronik dina mobil naek gancang.Tren ieu nyababkeun tekenan anu langkung ageung pikeun produsén mobil sareng panyalurna, nyababkeun aranjeunna milarian cara anu épéktip pikeun ngajagaan komponén éléktronik dina mobil tina polusi sareng kagagalan sealing.Mastikeun operasi anu dipercaya tina komponén éléktronik ieu salami umur mobil mangrupikeun tujuan utama.Ieu sanés ngan ukur pikeun ningkatkeun éféktivitas biaya, tapi ogé pikeun ngamajukeun gambar kualitas luhur sareng reliabilitas merek.

Sadaya komponén éléktronik, naha éta compressor, pompa, motor, unit kontrol, atanapi sénsor dina sistem kaamanan aktip anu beuki populér, bakal kapangaruhan ku turun naek suhu anu ageung sapanjang hirupna.Ieu kajadian nalika cangkang komponén panas salila operasi wahana sarta datang dina kontak jeung cai sputtering suhu-rendah atawa cai cuci mobil dina beungeut jalan.Fluktuasi suhu ieu tiasa nyiptakeun pangaruh vakum anu signifikan dina perumahan alat éléktronik.
Hasilna bédana tekanan badag bisa parah ngaruksak cingcin sealing jeung sealing komponén nu ngajaga alat éléktronik sénsitip, hasilna intrusion partikel kokotor jeung cair, épék corrosive on komponén éléktronik jeung pondok umur jasa maranéhanana.Bagian anu ruksak atanapi cacad biasana kedah diganti, anu ningkatkeun garansi sareng biaya perbaikan pikeun pabrik mobil sareng supplierna.

Rincian Témbongkeun

product
product
product
product

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (ka Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (ka Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 2 susunan, 40 ft: 4 susunan.

IMG_20210423_101230
IMG_20210423_104506
IMG_20210806_095220
20210515184219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami