• banner
  • banner
  • banner

RFQ

Naon kendaraan listrik unggulan perusahaan anjeun?

A: Mobil Listrik, Mobil Listrik RHD, Gorobag Golf Listrik sareng Mobil Sightseeing Listrik.

Jenis mobil listrik anjeun gaduh?

A: Pikeun mobil listrik, urang duanana boga mobil speed low kalawan batré asam kalungguhan jeung mobil speed tinggi kalawan batré litium.Mobil leungeun kénca jeung mobil leungeun katuhu.

Naon laju maksimum mobil listrik anjeun?

A: Max.speed tiasa 100-100km / h.

Naon jarak nyetir mobil listrik saatos muatan pinuh?

A: Urang boga loba versi béda jeung kapasitas batré béda 100AH, 120AH, 160AH, 240AH, 320AH.Jangkauan perjalanan tiasa 120km, 180km, 260km, 300km, 400km.

Naon jinis karanjang golf listrik anu anjeun gaduh mangga?

A: Pikeun karanjang golf kami boga dua korsi, opat korsi jeung genep korsi, ban jukut sareng kaluar ban jalan, low tungtung kalawan fungsi basajan tur kualitas luhur tungtung kalawan fungsi méwah papanggih pangabutuh klien béda.

Sabaraha kilométer mobil karanjang golf listrik tiasa nyetir, sabaraha laju nyetir?

A: listrikkaranjang golfngadopsi48batré V, bisa nyetir ngeunaan80-100km sakali.Laju nyetir nyaéta 30 km / h setting di pabrik, tapi bisa disaluyukeun dina rentang 20-40 km / h nurutkeun sarat klien.

Kumaha ngecas mobil listrik, upami aya bewara nalika ngecas?

A: Sadaya kendaraan listrik kalebet dina carjer sareng mobil.

Kaluaran kakuatan kedah fase tunggal110V atawa220V, kedah ngecas 6-8 jam saatos batréna béak.Ngecas bakal réngsé sacara otomatis saatos batréna pinuh.

Kumaha upami garansi?

A: Sakabeh mobil listrik boga 12 bulan jaminan, parusahaan bisa nawiskeun suku cadang pikeun bebas salila jaminan.

Jenis istilah pembayaran anjeun tiasa nampi mangga?

A: Urang tiasa nampi istilah pamayaran sareng T / T, L / C sareng Alibaba Trade Assurance online.

Naon solusi transportasi anu anjeun tiasa nawiskeun mangga?

A: Pikeun kandaraan béda, kami nawiskeun solusi béda pikeun ngahemat spasi pakét.

Paket dua lapisan atanapi tilu lapisan pikeun karanjang golf sareng mobil vintage.

Paket slant pikeun mobil listrik kalayan pigura baja.

Ogé dibereskeun kandaraan ku tali jeung kantong inflated jero wadahna.

Bisa dikirim ku laut, ku treuk, ku karéta.