Gorobag Golficon

Kandaraan listrik
Mitra sareng Anjeun

Raysince, Spesialis Mobil Listrikjeung Tawaran SolusiSabudeureun Anjeun Iraha wae.

Kusabab 2015, urang aya di pasar kandaraan listrik, utamana difokuskeun rarancang, ngamekarkeun jeung pabrik kandaraan listrik.Pikeun pabrik kami gaduh prosés lengkep kalebet bengkel motong laser, bengkel pencét kapang hidrolik, las, perlakuan electrophoretic, lukisan bubuk, assembling sareng uji kendaraan sadayana.

about-us
about-us

PILIH RAYSINCE

Qingdao Raysince, The gaya ngarah di Cina nawarkeun garis lengkep karanjang golf Electric, karanjang golf off road, mobil listrik, leungeun katuhu drive mobil listrik, Sightseeing mobil jeung mobil Vintage.

  • icon

    Set pinuh ku bijil CE, Kode WMI.

  • icon

    solusi ngaropéa sadia.

  • icon

    Hébat jasa saatos penjualan 24 jam online.

  • icon

    Solusi pangalusna dina transportasi.

product

Raysince Warta panganyarna