• banner
  • banner
  • banner

GCD-1200 Raysince model panganyarna dua korsi carts golf listrik

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 2350*1200*1830 (mm)
System Control Kandaraan 48 V
Kapasitas batré Asam kalungguhan, 6V * 8PCS, 140AH
Daya Motor 4000W
Laju maksimum 25-30 km/h
Rentang Wisata 70-90 km
Ukuran Ban 18X8.5-8
Kamampuh Panjat Pinang 25%

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Adopt 48v Sistim controller calakan, thatts pastikeun karanjang golf ngajalankeun dina kinerja hébat kalawan laju ngarecahna handap.

2.Rear drive tipe AC 4000w motor leuwih kuat pikeun climbing jeung loading pinuh.

3.Total 8 pcs 6V 140AH batré, gudang batré badag pikeun mastikeun karanjang golf nyetir jarak jauh 70-90km sanggeus muatan pinuh.

4.On dewan carjer waterproof, ngecas waktos ngeunaan 8-10 jam, carjer bisa ngaropéa kalawan 110V / 220V, 50HZ / 60HZ na plugs béda ka nagara béda.

5.Alloy suku Park na akselerator, Lampu jeung gampang beroperasi, kontrol fléksibel tur akurat.

6.Built-in belts kaamanan bisa nyandak kaluar kalawan bébas tur meunang di otomatis, simpen loba spasi sakali karanjang golf euweuh nyetir, éféktif ulah sepuh.

7.Premium korsi kulit faux kalawan bolu busa jero sarta kulit imitasi (PU) luar, sangkan supir jeung panumpang leuwih nyaman salila drive on jalan terjal.

Awak karanjang golf 8.The ngadopsi kapang suntik palastik jeung lalawanan dampak, anti sepuh, lukisan warni.

9.The chassis pigura las munggaran lajeng prosés galvanizing panas-dip pikeun mastikeun pigura anti karat, lifespan panjang, sakabeh wahana ngajalankeun leuwih stabil.

10.Sistim cahaya multi-fungsi kaasup headlights beam pinuh, dipped headlights, ngarobah lampu, daytime ngajalankeun lampu.

11. dasbor ieu dilengkepan cellphone sarta Panyekel cangkir, kotak gudang.

panel tampilan 12.Digital bisa némbongkeun kapasitas batré, karanjang golf dimimitian mode.

Gorobag golf 13.The ngadopsi roda aluminium kalayan ban jukut profésional, Sigana nice jeung awét.

14.Front pigura jeung gantung bebas, daun spring jeung nyerep shock hidrolik Cylindrical.

15.For sistem marake nyaeta marake disc hareup jeung marake kendang deui.

16.Optional: Lipet kipas kaca, korsi pungkur, kotak kargo Rear, korsi pungkur narilep, korsi Tone, És kotak, wadah kantong Golf, Panutup Hujan, Curtain Sunshine.

Aplikasi Golf Gorobag

Golf  (1)
Golf  (2)
Golf  (3)
Golf  (4)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 8 susunan, 40 ft: 24 susunan.

Electric Golf Cart (4)
Electric Golf Cart (3)
Electric Golf Cart (2)
Electric Golf Cart (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami