• banner
  • banner
  • banner

Alamat

NO.8 Huanghe Jalan, Huangdao District, Qingdao Cina

Surélék

Telepon

Penjualan: +86 186 6186 9828

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

NErapkeun DEALERSHIP

Loba hatur nuhun pikeun metot anjeun jadi dealer kami di sisi anjeun, mangga ninggalkeun kami informasi anjeun sakumaha dihandap, kami bakal eupan balik anjeun dina 24 jam.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami