• banner
  • banner
  • banner

SC-4320 listrik 14 Aplikasi beus shuttle panumpang pikeun taman umum

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 5220 * 1500 * 2000mm
System Control Kandaraan 72V
Kapasitas batré Batré Asam Timbal 100AH
Daya Motor 4000W
Laju maksimum 20-30 km/h
Rentang Wisata 80-100km
Kapasitas Seating 14 korsi
Ukuran Ban 155R12LT

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Gear Shift kalawan 3 gear (D / N / R), kadali gear nyaeta fléksibel tur merenah.

2.Leather setir, gampang pikeun beroperasi sarta aréa fungsi jelas.

3.Accelerator pisan sénsitip, akurasi ngerem téh alus, sarta eta pisan stabil.

4.Vacuum ban kalawan kabayang aluminium, Skid lalawanan jeung awét, pastikeun wahana ngajalankeun stabil sarta nyaman.

Batré 5.Maintenance-gratis kalawan kapasitas batré badag, hirup layanan Long, résistansi hawa Alus.

6.PU Bahan Korsi kalawan spasi badag tur belts kaamanan pikeun tiap panumpang pastikeun panumpang nyaman jeung aman.

7. tipe Combined lampu hareup jeung lampu tukang, lampu ngerem, hareup / balik lampu ngarobah.

8. Saklar lampu, switch kakuatan utama, tanduk listrik, switch wiper.

9.Rear-drive motor,Controller disaluyukeun otomatis

10.Integral hareup sasak gantung

11. Rak adjustment otomatis tur arah pinion.

12.Optional: Sunshine Curtain, panutup Hujan, Enclosed panto, kipas listrik, Video recorder.

Paké

Operasi tina mobil sightseeing listrik kedah kawilang basajan, sarta bangbarung nyetir na low tanpa lisénsi supir urang, tapi pikeun sababaraha novices masih rada hésé ngajalankeun pikeun kahiji kalina.Contona, pikeun pangarang, Kuring geus pernah disetir mobil sightseeing listrik.Abdi henteu acan ngiringan latihan nyetir, sareng kuring henteu terang pisan ngeunaan kinerja nyetir kendaraan, sapertos clutch, rem, jsb. Hese pisan nyetir tanpa aya anu ngajar.Ku alatan éta, dina urutan pikeun ngidinan sababaraha novices kawas pangarang jadi leuwih pinter dina nyetir jenis ieu wahana, abdi bakal babagi sareng anjeun sababaraha prosedur dasar ngeunaan kumaha carana beroperasi hiji mobil sightseeing listrik.

hiji.Léngkah-léngkah operasi anu kedah dilaksanakeun nalika nyetir mobil wisata listrik nganggo transmisi

1. Mimiti selapkeun konci kana switch kakuatan jeung ngahurungkeun ka posisi ON.

2. Pencét bagian héjo saklar pamilih arah ka posisi maju.

3. Leupaskeun rem parkir, lengkah dina pedal clutch, saluyukeun uas shift ka gear-speed low (gear 1st atawa gear 2nd), leupaskeun clutch, sarta merata lengkah dina pedal akselerator pikeun ngamimitian mobil.

4. Nalika parkir, leupaskeun pedal akselerator jeung step on pedal marake lalaunan.Sanggeus kandaraan eureun, tarik rem parkir.

dua.Léngkah-léngkah operasi anu kedah dilaksanakeun nalika nyetir mobil wisata listrik tanpa transmisi

1. Selapkeun konci kana switch konci kakuatan jeung ngahurungkeun ka posisi ON.

2. Pencét bagian héjo saklar pamilih arah ka posisi maju.

3. Leupaskeun rem parkir jeung depress pedal akselerator merata pikeun ngamimitian mobil.Nu handap pedal akselerator nyaeta, nu leuwih luhur speed bakal.

4. Nalika parkir, leupaskeun pedal akselerator jeung step on pedal marake lalaunan.Sanggeus kandaraan eureun, tarik rem parkir
Kumaha ngajalankeun mobil sightseeing listrik?Panulis parantos ngabagi léngkah-léngkah operasina sareng anjeun tina dua aspék, 1. nyaéta kalayan transmisi, 2. nyaéta operasi tanpa transmisi.Mudah-mudahan eusi di luhur tiasa ngabantosan pikeun nyetir pemula.

Aplikasi Sightseeing Mobil

Electric  (1)
Electric  (3)
Electric  (4)
Electric  (2)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 1 susunan, 40 ft: 2 susunan.

Electric-Sightseeing-Bus-8-Seats-CE-Approved
IMG_20210325_105014
IMG_20210325_094048
IMG_20191201_104441

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami