• banner
  • banner
  • banner

GCM-1200 Gorobag Golf Listrik sareng Dua Korsi

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 2350*1200*1850 (mm)
System Control Kandaraan 60V
Kapasitas batré Asam kalungguhan, 12V * 5PCS, 100AH
Daya Motor 3000W
Laju maksimum 25-30 km/h
Rentang Wisata 80-90 km
Ukuran Ban 18X8.5-8
Kamampuh Panjat Pinang 25%

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.60V Inbol Sistim controller calakan.

2.Hanpuda 3000W alternator motor.

3.Two korsi jeung belts kaamanan, pastikeun panumpang nyaman jeung aman.

kapasitas batré 4.Big sarta hirup layanan panjang, résistansi hawa alus, muatan batré gancang jeung efisien.

5.Excellent climbing pasir jeung kamampuhan parkir.

6.Leather setir, gampang beroperasi, aréa fungsi jelas.

7.Digital LCD Panel pikeun nembongkeun hareup jeung lampu pungkur, Speed, batré kapasitas sésana.

8.Vacuum ban kalawan kabayang aluminium, Skid lalawanan jeung awét, pastikeun wahana ngajalankeun stabil sarta nyaman.

9.Desain antik kalawan balok tinggi,bisa nyetir salila peuting.

10.Sistim gantung bebas.

11.Sistim chassis pisan kuat pastikeun kapasitas loading hébat.

12.New sarta stylish design on outlook tur leuwih populér.

jasa 13.Good on sanggeus layanan jualan na maké bagian.

14.Idéal pikeun Lapangan Golf, Kawasan Wisata, Vila, Taman Hiburan, Désa Liburan, Pelabuhan Udara

15. Pilihan: korsi Rear, kotak kargo Rear, És kotak, wadah kantong Golf, Hujan Cover, Sunshine Curtain.

pamakéan aman

Seueur jalma anu ngalaman bareuh batré.Sacara umum, batré telepon sélulér anu parantos lami dianggo gampang ngabareuhan, sareng sadayana terang yén bareuh batré bahaya pisan, sareng batré kendaraan listrik henteu aya pengecualian.Tapi naha anjeun terang alesan pikeun bonjolan batré kendaraan listrik?Upami anjeun henteu acan terang, wartosan kuring ngeunaan éta sareng éditor.

1. Tekanan klep kaamanan teuing tinggi

Pikeun mastikeun kasalametan, batré kendaraan listrik bakal gaduh klep kaamanan.Nalika tekanan dina batré kandaraan listrik naék, klep kaamanan bakal otomatis muka, sanggeus kabeh, pikeun ngagentos tekanan, ku kituna pikeun mastikeun pamakéan normal batréna.Nalika tekanan dina batré naék, tapi klep kaamanan teu bisa dibuka, kaayaan bulging bakal lumangsung.

2. Arus ngecas teuing badag

Dina kaayaan normal, accu kandaraan listrik dihasilkeun ku pabrik biasa boga nilai ayeuna ngecas tangtu, sarta kusabab sagala rupa alesan, tegangan kaleuleuwihan sarta arus ngecas kaleuleuwihan bisa kalayan gampang ngakibatkeun curah hujan kaleuleuwihan dina piring éléktroda, lajeng ngakibatkeun réaksi kimia cukup.Dina waktos anu sami, upami suhu batréna gancang naék tapi knalpotna henteu pas waktuna, bulging sacara alami bakal lumangsung.

3, overcharge runtuyan

Sababaraha accu kandaraan listrik dipaké dina séri, nu bisa mibanda leuwih capacitance, sarta lamun accu dina runtuyan nu boga muatan teuing, éta ogé bakal ngabalukarkeun rekombinasi gas goréng dina batréna, hasilna nonjol.

4, batréna teu cocog

Upami batréna henteu dirancang pikeun ngahindarkeun transformasi perusahaan, éta bakal nyababkeun tekanan anu kaleuleuwihan dina awak sareng batréna bakal bonjolan.

Opat di luhur mangrupikeun panyabab umum batre bonjolan dina kendaraan listrik.Pikeun ngahindarkeun batré bonjolan, salian pikeun ngawasaan alesan pikeun bonjolan, dua titik deui kedah diperhatoskeun:

5, pariksa batré remen

Perkara teu sabaraha alus batréna, éta teu bisa tahan kana lémparan pamakéan, utamana loba jalma teu nengetan husus ka pangropéa nalika numpak hiji sapédah listrik.Jalan anu kasar, sering ngerem ngadadak, beban kaleuleuwihan, jsb bakal nyababkeun batréna ruksak, sareng sering mariksa batréna., Di hiji sisi, pikeun mastikeun operasi normal tina batré, di sisi séjén, ngajaga kaamanan pribadi anjeun sarta nyingkahan kaayaan teu kaduga.

6, milih produk branded

Panaliti sareng panalungtikan nunjukkeun yén 80% urang Tionghoa biasana bakal ngagaleuh produk anu murah nalika aranjeunna ngagaleuh barang-barang, sareng produk anu murah jarang murah.Ku alatan éta, kahirupan jasa biasana henteu luhur pisan, sareng tingkat gagalna biasana henteu luhur.Tapi bakal luhur pisan.Dina hal ieu, redaktur nyarankeun yén éta téh pangalusna pikeun mibanda produk kualitas alus, sarta teu murah jeung sangsara karugian badag.Ayeuna, merek batré kendaraan listrik anu ngagaduhan reputasi anu saé di Cina nyaéta Batré Xupai.

Aplikasi Golf Gorobag

Golf  (1)
Golf  (2)
Golf  (3)
Golf  (4)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 8 susunan, 40 ft: 24 susunan.

Electric Golf Cart (4)
Electric Golf Cart (3)
Electric Golf Cart (2)
Electric Golf Cart (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami