• banner
  • banner
  • banner

Tentang Kami

Raysince, Spesialis Mobil Listrik sareng Tawaran Solusi Di Kira-kira Anjeun Iraha waé.

Kusabab 2015, urang aya di pasar kandaraan listrik, utamana difokuskeun rarancang, ngamekarkeun jeung pabrik kandaraan listrik.Pikeun pabrik kami gaduh prosés lengkep kalebet bengkel motong laser, bengkel pencét kapang hidrolik, las, perlakuan electrophoretic, lukisan bubuk, assembling sareng uji kendaraan sadayana.

Perusahaan parantos ngahontal ISO40001, sertipikat ISO90001, sertipikat CE ka pasar Éropa, mérek dagang merek Raysince, Sertipikat kode Identifier Produsén Dunya (WMI).

Ayeuna Raysince tiasa nawiskeun garis lengkep lengkep karanjang golf listrik, mobil listrik, mobil listrik RHD, mobil vintage listrik, mobil sightseeing listrik, pickup listrik sareng mobil patroli listrik.Jinis batré, kakuatan motor, rentang iinditan sadayana tiasa disaluyukeun dina sarat klien.

Mobil listrik sareng karanjang golf ngagaduhan pangiriman sareng jasa ka seueur nagara sapertos Jerman, Perancis, Mesir, Bulgaria, Mexico, Chili, Kazakhstan, Uzbékistan, Filipina, Pakistan sareng Nepal.

Éta rasa anu saé nalika aya anu nyarios ka anjeun "Kuring ngarepkeun kuring terang anjeun langkung awal"

Henteu telat janten pasangan sareng kami pikeun bisnis mobil listrik.

Raysince Vision

1.A visi jelas ngeunaan isukan.

2. Pikeun jadi produsén nonjol, éksportir jeung solusi panyadia kandaraan listrik, karanjang golf listrik jeung mobil sightseeing listrik di Cina.

3. Bangun sareng sampurna rentang produk Raysince sareng kulawarga tim Raysince.

Stratégi Pangwangunan

Spésialisasi, Branding, Internasionalisasi, Diversifikasi, Jejaring, Institusionalisasi.

Nilai Raysince

Inovasi,Solusi,Mitra,Nilai

Innovation
Partner
Solution
Value

Pameran

  • project
  • project
  • project
  • project

Kunjungan Palanggan

  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project

Sertipikat

honor
honor
honor
honor
honor
honor
honor