• banner
  • banner
  • banner

RC-350 panganyarna mode leungeun katuhu drive mobil listrik kalawan opat seaters

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3480*1570*1550(mm)
System Control Kandaraan 72V
Kapasitas batré Li batré 120AH
Daya Motor 10 KW
Laju maksimum 65-70 km/h
Rentang Wisata 100-130 km
Nomer Gear 4(E/D/N/R)
Ukuran Ban 155/65R13

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Leungeun gear switch kalawan 4 Gear (E / D / N / Urang Sunda).

2.Smart panel tampilan pikeun mintonkeun speed ayeuna, mileage kandaraan jeung kapasitas batré .

3. Layar rampa Multimedia sareng pamuter pidéo lokal, pamuter musik, Google Maps, kaméra cadangan.

korsi 4.Rear bisa narilep kalawan bébas nawarkeun spasi badag pikeun neundeun diperlukeun.

5.Kombinasi lampu jeung lampu clearance, dipped beam, steering lampu.

6.Lampu buntut kombinasi sareng lampu clearance, lampu eureun.

7.Water-buktina on dewan carjer stop kontak jeung kakuatan otomatis pareum ngeusi pinuh sarta leuwih panyalindungan tegangan.

Sistim panel 8.Solar dibereskeun dina luhureun kandaraan, listrik generating mana sangkan rentang iinditan ngaronjatna 30%.Hemat énergi sareng ngajaga lingkungan.

9.Battery pilihan batré litium pangropéa bébas kalawan kapasitas listrik béda 120AH, 160AH, 240AH.

10. Tipe Suspénsi hareup nyaeta Mcpherson Independent Suspension.

Tipe gantung 11.Rear nyaéta Suspénsi As Kaku

12.Interior Collocation kaasup Hareup korsi Headrest, Eunteung Batin, Baca Lampu, ABS Bahan setir, Panel LCD, Real-time Status, Bahan lawon korsi, Hareup korsi adjustable, Rear korsi removable, Big Angle Door Buka, Haneut Air Kaca Defrosting, Panonpoé Shield, Panyekel Piala

13.Lamp Konfigurasi kaasup Daytime ngajalankeun Lampu, Steering Lamp, Kombinasi Headlight, Kombinasi Tail Lamp, Lampu Kombinasi Switch, Kabut Lampu, Clearance Lampu jeung Reversing Lampu.

14.Multimédia kaasup Layar Toél Multimedia, Sistem Android 8.1 GO, Pamuter Pidéo Lokal, Pamuter Musik Lokal, Radio, Antarmuka Pangecas Telepon, Peta Google, Navigasi GPS, Musik Bluetooth / Telepon, Catu Daya Éksternal 12V, Operasi Menu Multilingual, Internét Mobile, Mobile Wifi.

15. Pilihan: AC, Extender béngsin, panutup mobil,

Rincian Témbongkeun

RC-350RC-350 (7)
RC-350RC-350 (6)
RC-350RC-350 (5)
RC-350RC-350 (4)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (ka Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (ka Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 2 susunan, 40 ft: 4 susunan.

IMG_20210423_101230
IMG_20210423_104506
IMG_20210806_095220
20210515184219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami