• banner
  • banner
  • banner

RC-340-C High speed rhd panel surya mobil listrik

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3380*1550*1500 (mm)
System Control Kandaraan 72V
Kapasitas batré Li batré 240AH
Daya Motor 15KW
Laju maksimum 60-70 km/h
Rentang Wisata 280-300 km
Nomer Gear 4(E/D/N/R)
Ukuran Ban 155/65R13

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1. Saklar gear Rotary sareng 3 Gear (D / N / R).

2.Smart panel tampilan pikeun mintonkeun speed ayeuna, mileage kandaraan jeung kapasitas batré .

3. Layar rampa Multimedia sareng pamuter pidéo lokal, pamuter musik, Google Maps, kaméra cadangan.

korsi 4.Rear bisa narilep kalawan bébas nawarkeun spasi badag pikeun neundeun diperlukeun.

5.Kombinasi lampu jeung lampu clearance, dipped beam, steering lampu.

6.Lampu buntut kombinasi sareng lampu clearance, lampu eureun.

7.Water-bukti diwangun-di stop kontak carjer jeung kakuatan otomatis pareum ngeusi pinuh sarta leuwih panyalindungan tegangan.

8.Super kabina spasi kalayan steering leungeun katuhu, korsi PU, lampu baca, tameng panonpoé jeung wadah cangkir.

Rincian Témbongkeun

product
product
product
product

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (ka Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (ka Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 2 susunan, 40 ft: 4 susunan.

IMG_20210423_101230
IMG_20210423_104506
IMG_20210806_095220
20210515184219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami