• banner
  • banner
  • banner

EC-308 Opat korsi mobil suv listrik pikeun sawawa

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3000*1580*1600 (mm)
System Control Kandaraan 60V
Kapasitas batré Batré Asam Timbal 100AH
Daya Motor 3000W
Laju maksimum 40-45 km/h
Rentang Wisata 90-120 km
Kapasitas Seating 4 Korsi / 5 Panto
Ukuran Ban 155/70

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Five panto opat korsi, korsi pungkur bisa narilep.

2.Rotary Gear Pindah kalawan kalawan 3 Gear (D/N/R).

3.Smart panel tampilan pikeun mintonkeun speed ayeuna, mileage kandaraan jeung kapasitas batré .

sabuk korsi 4.Adjustable nawarkeun panyalindungan alus kaamanan pribadi.

5.Dual Electric Control Jandela,bisa muka jandela gampang, nyadiakeun nyaman jeung merenah pangalaman nyetir.

6.Rearview Eunteung bisa narilep kalawan bébas sanggeus parkir pikeun mastikeun euweuh karuksakan.

7.Water-buktina on dewan carjer stop kontak jeung kakuatan otomatis pareum ngeusi pinuh sarta leuwih panyalindungan tegangan.

8.Battery pilihan pangropéa bébas 100AH ​​Batre asam kalungguhan atawa accu litium kalawan kapasitas listrik badag.

9.Kulit imitasi (PU) korsi mater.

10.Instrument Panel kaasup sinyal hareup / tukang, lampu, tarompet, énergi dump, tampilan speed ayeuna.

11.Lighting System kaasup tipe Gabungan lampu hareup jeung lampu tukang, lampu ngerem, hareup jeung balik lampu ngarobah.

12.Switch System kaasup switch Lampu, switch kakuatan utama, tanduk listrik, switch wiper.

13. Sistem Hiburan Panel LCD Digital, Pamuter MP3, Port USB, Kaméra Nyadangkeun.

14.Car Awak Warna bisa ngaropéa dina sarat klien lajeng.

15.Drive System nyaeta Rear-drive tipe,Controller disaluyukeun otomatis.

16. Rak adjustment otomatis tur arah pinion Steering System

17.Axle hareup jeung gantung Integral hareup sasak gantung

18.Balik as jeung gantung Integral hareup gantung sasak

Modeu gagalna umum

1. Kasaimbangan

Kaseueuran batré asam timbal henteu dianggo nyalira, tapi dianggo babarengan.Lamun hiji atawa dua accu ragrag balik dina unggal grup batré, éta bisa ngabalukarkeun leuwih alus sejenna jadi teu bisa dipaké normal.Ieu disebut teu saimbangna.

2. Leungitna cai

Dina prosés ngecas batré, éléktrolisis cai bakal ngahasilkeun oksigén jeung hidrogén, sahingga cai leungit dina bentuk hidrogén jeung oksigén, ku kituna disebut ogé gassing.Cai maénkeun peran anu penting pisan dina sistem éléktrokimia batré.Pangurangan jumlah cai bakal ngirangan kagiatan ion dina réaksi, sareng pangurangan daérah kontak antara asam sulfat sareng pelat kalungguhan bakal ningkatkeun résistansi internal batré, ningkatkeun polarisasi, sareng pamustunganana nyababkeun panurunan. tina kapasitas batré..

3. sulfation teu bisa balik

Lamun batréna geus leuwih-discharged tur disimpen dina kaayaan discharged pikeun lila, éléktroda négatip na bakal ngabentuk kristal sulfat timah kasar nu hese narima ngecas.Fenomena ieu disebut sulfation teu bisa balik.Sulfation teu bisa balik saeutik masih bisa pulih ku sababaraha métode;dina kasus parna, éléktroda bakal gagal jeung teu bisa dicas.

4, piring lemes

Piring éléktroda nyaéta bahan anu gaduh sababaraha rongga, anu ngagaduhan permukaan khusus anu langkung ageung tibatan pelat éléktroda éta sorangan.Salila ngecas terus-terusan sarta siklus ngurangan tina batré, salaku bahan béda dina plat éléktroda ganti robah, rasio éléktroda plat batal laun bakal ningkat.Turunna, tina segi penampilan, nyaéta permukaan piring positip laun-laun robih tina firmness di awal dugi ka lemes dugi ka janten némpelkeun.Dina waktu ieu, alatan panurunan dina aréa permukaan, kapasitas batré bakal ngurangan.Ngecas sareng ngecas arus tinggi, sareng nyéépkeun kaleuleuwihan bakal ngagancangkeun lemesna piring.

5, sirkuit pondok

Dina sirkuit, lamun arus teu ngalir ngaliwatan panerapan listrik, tapi disambungkeun langsung ka dua kutub catu daya, catu daya téh pondok-circuited.Kusabab résistansi kawat leutik pisan, arus dina sirkuit bakal ageung pisan nalika catu daya pondok.Sapertos arus anu ageung moal tiasa nahan batré atanapi sumber listrik anu sanés, sareng éta bakal nyababkeun karusakan kana catu daya.Anu langkung serius nyaéta kusabab arusna ageung teuing, suhu kawat naék, anu tiasa nyababkeun seuneu dina kasus parna.

6, buka jalan

Ieu ngandung harti yén kusabab bagian nu tangtu sirkuit dipegatkeun sarta lalawanan badag teuing, arus teu bisa ngaliwatan normal, hasilna nol ayeuna dina sirkuit.Tegangan dina titik interupsi nyaéta tegangan catu daya, anu umumna henteu ngarusak sirkuit.Upami kamungkinan kawatna rusak, atanapi alat listrik (sapertos filamén dina bohlam rusak) dipegatkeun tina sirkuit, jsb.

Rincian Témbongkeun

sdr
EC-308 Electric Car (7)
sdr
EC-308 Electric Car (8)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 2 susunan, 40 ft: 5 susunan.

IMG_20210423_101230
IMG_20210423_104506
IMG_20210806_095220
20210515184219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami