• banner
  • banner
  • banner

Pabrik GCD-2200 Cina langsung nyayogikeun karanjang golf listrik

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3100*1200*1850 (mm)
System Control Kandaraan 60V
Kapasitas batré Asam kalungguhan, 12V * 5PCS, 100AH
Daya Motor 3500W
Laju maksimum 25-30 km/h
Rentang Wisata 80-90 km
Ukuran Ban 18X8.5-8
Kamampuh Panjat Pinang 25%

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.60V Inbol Sistim controller calakan.

2.Hanpuda 3500W alternator motor.

3.Four korsi jeung belts kaamanan, pastikeun panumpang nyaman jeung aman.

kapasitas batré 4.Big sarta hirup layanan panjang, résistansi hawa alus, muatan batré gancang jeung efisien.

5.Excellent climbing pasir jeung kamampuhan parkir.

6.Leather setir, gampang beroperasi, aréa fungsi jelas.

7.Digital LCD Panel pikeun nembongkeun hareup jeung lampu pungkur, Speed, batré kapasitas sésana.

8.Vacuum ban kalawan kabayang aluminium, Skid lalawanan jeung awét, pastikeun wahana ngajalankeun stabil sarta nyaman.

9.Desain antik kalawan balok tinggi,bisa nyetir salila peuting.

10.Sistim gantung bebas.

11.Sistim chassis pisan kuat pastikeun kapasitas loading hébat.

12.New sarta stylish design on outlook tur leuwih populér.

jasa 13.Good on sanggeus layanan jualan na maké bagian.

14.Idéal pikeun Lapangan Golf, Kawasan Wisata, Vila, Taman Hiburan, Désa Liburan, Pelabuhan Udara

15. Pilihan: korsi Rear, kotak kargo Rear, És kotak, wadah kantong Golf, Hujan Cover, Sunshine Curtain.

Aplikasi Golf Gorobag

Golf  (1)
Golf  (2)
Golf  (3)
Golf  (4)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 8 susunan, 40 ft: 24 susunan.

Electric Golf Cart (4)
Electric Golf Cart (3)
Electric Golf Cart (2)
Electric Golf Cart (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami