• banner
  • banner
  • banner

EC-360 Letin Mongo mobil suv listrik speed High kalawan batré litium

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3620*1610*1525 (mm)
Beurat kotor(kg) 820kg
Kapasitas batré Batré Litium Ion 11.52KWH
Daya Motor 25KW
Laju maksimum ≥100 km
Rentang Wisata 130 km
NO.of Korsi Opat korsi / Lima panto
Ukuran Ban 165 / 65R14

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Five panto opat korsi, korsi pungkur bisa narilep, spasi badag pikeun neundeun.

2.Rotary Gear Pindah kalawan kalawan 4 Gear (E / D / N / Urang Sunda).

3.Smart panel tampilan pikeun mintonkeun speed ayeuna, mileage kandaraan jeung kapasitas batré .

4.The jangkungna lampu bisa disaluyukeun papanggih pangabutuh béda tina drivers.

5.Wonderful kabayang design mawa anjeun refreshing rarasaan.

6.Reasonable Layout Kabinet, Unggal fungsi perenah bagian jelas, Gampang pikeun pariksa jeung perawatan.

7. Sabuk korsi adjustable nawarkeun panyalindungan alus kaamanan pribadi.

8.Dual Electric Control Jandela,bisa muka jandela gampang, nyadiakeun nyaman jeung merenah pangalaman nyetir.

9.Rearview Eunteung bisa narilep kalawan bébas sanggeus parkir pikeun mastikeun euweuh karuksakan.

10.Water-buktina on dewan carjer stop kontak kalawan kakuatan otomatis pareum ngeusi pinuh sarta leuwih panyalindungan tegangan.

11.Battery pilihan batré litium pangropéa bébas kalawan kapasitas listrik béda.

12.Kulit imitasi (PU) korsi mater.

13. Hareup disc marake jeung Balik kendang marake.

14.Front McPherson gantung bebas sarta Rear Séréd tipe panangan non-bebas gantung.

15.Instrument Panel kaasup sinyal hareup / tukang, lampu, tarompet, tanaga dump, tampilan speed ayeuna.

Sistem 16.Lighting kaasup Lampu Halogén, Lampu Belakang Halogén, Lampu Kabut Rear, Sinyal Giliran LED, Lampu Rem Tinggi.

17.Switch System kaasup switch Lampu, switch kakuatan utama, tanduk listrik, switch wiper.

18. Sistem Hiburan Panel LCD Digital, Pamuter MP3, Port USB, Kaméra Nyadangkeun.

19.Drive System nyaeta Rear-drive tipe,Controller disaluyukeun otomatis.

Rincian Témbongkeun

EC-360 Letin Mongo Electric Details (1)
EC-360 Letin Mongo Electric Details (3)
EC-360 Letin Mongo Electric Details (2)
EC-360 Letin Mongo Electric Details (4)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 1 susunan, 40 ft: 3 susunan.

IMG_20210423_101230
IMG_20210423_104506
IMG_20210806_095220
20210515184219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami