• banner
  • banner
  • banner

GCA-1200 Modél anyar dua seaters karanjang golf listrik kalawan batré 48V

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 2400*1230*2000 (mm)
System Control Kandaraan 48 V
Kapasitas batré Asam kalungguhan, 6V * 8PCS, 140AH
Daya Motor 5000W
Laju maksimum 25-30 km/h
Rentang Wisata 80-90 km
Ukuran Ban 18X8.5-8
Kamampuh Panjat Pinang 25%

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Clear narilep kipas kaca bisa narilep atawa kalam kalawan bébas nurutkeun pangabutuh klien.

2.Two seaters sofa kalawan élastisitas tinggi bolu busa, nawarkeun pangalaman seating lemes sareng nyaman.

3.Two korsi bisa pindah ka hareup jeung ka tukang kalawan bébas.

4.Alloy Park jeung akselerator, Lampu jeung gampang beroperasi, kontrol fléksibel tur akurat.

5.Built-di belts kaamanan bisa nyandak kaluar kalawan bébas tur meunang di otomatis.

Sistim cahaya 6.Multi-fungsi kaasup headlights beam pinuh, dipped headlights, aliran cai tipe ngarobah lampu, daytime ngajalankeun lampu, sensor otomatis nighttime lampu.

7.New dasbor kalawan panutup berwarna cellphone sarta Panyekel cangkir.

Layar rampa 8,9 inci sareng sistem multimédia sareng kaméra cadangan.

9.Multi dasbor fungsi bisa nembongkeun speed ayeuna, kapasitas batré, informasi sistem controller, kode sesar.

batré gudang 10.Large kalawan 6 PCS batré asam kalungguhan pikeun nyetir jarak jauh.

11.Onboard carjer listrik waterproof bisa ngaropéa kalawan colokan béda

12.Injection kapang awak wahana jeung lalawanan dampak.

13.Hot-dip Galvanizing Chassis pigura, Anti karat, lifespan panjang, sakabeh wahana ngajalankeun stabil.

14.Aluminium kabayang jeung ban jukut profésional.

15. Independent Suspénsi kalawan Daun spring Cylindrical nyerep shock hidrolik.

16.Its gampang pikeun ngalereskeun tur pamaliharaan kalayan port deteksi sesar.

17. Hareup disc marake jeung Balik kendang marake.

18. Pilihan: korsi pungkur, kotak kargo Rear, narilep korsi pungkur, És kotak, wadah kantong Golf, Hujan Cover, Sunshine Curtain.

Aplikasi Golf Gorobag

Golf  (1)
Golf  (2)
Golf  (3)
Golf  (4)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 8 susunan, 40 ft: 24 susunan.

Electric Golf Cart (4)
Electric Golf Cart (3)
Electric Golf Cart (2)
Electric Golf Cart (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami