• banner
  • banner
  • banner

SC-3320 Electric sightseeing mobil kalawan 11 korsi panumpang

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 4300 * 1500 * 2000mm
System Control Kandaraan 60V
Kapasitas batré Batré Asam Timbal 100AH
Daya Motor 3500W
Laju maksimum 20-30 km/h
Rentang Wisata 80-100km
Kapasitas Seating 11korsi
Ukuran Ban 155R12LT

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.Gear Shift kalawan 3 gear (D / N / R), kadali gear nyaeta fléksibel tur merenah.

2.Leather setir, gampang pikeun beroperasi sarta aréa fungsi jelas.

3.Accelerator pisan sénsitip, akurasi ngerem téh alus, sarta eta pisan stabil.

4.Vacuum ban kalawan kabayang aluminium, Skid lalawanan jeung awét, pastikeun wahana ngajalankeun stabil sarta nyaman.

Batré 5.Maintenance-gratis kalawan kapasitas batré badag, hirup layanan Long, résistansi hawa Alus.

6.PU Bahan Korsi kalawan spasi badag tur belts kaamanan pikeun tiap panumpang pastikeun panumpang nyaman jeung aman.

7. tipe Combined lampu hareup jeung lampu tukang, lampu ngerem, hareup / balik lampu ngarobah.

8. Saklar lampu, switch kakuatan utama, tanduk listrik, switch wiper.

9.Rear-drive motor,Controller disaluyukeun otomatis

10.Integral hareup sasak gantung

11. Rak adjustment otomatis tur arah pinion.

12.Optional: Sunshine Curtain, panutup Hujan, Enclosed panto, kipas listrik, Video recorder.

Aplikasi Golf Gorobag

Electric  (1)
Electric  (3)
Electric  (4)
Electric  (2)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 8 susunan, 40 ft: 24 susunan.

Electric-Sightseeing-Bus-8-Seats-CE-Approved
IMG_20210325_105014
IMG_20210325_094048
IMG_20191201_104441

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami