• banner
  • banner
  • banner

PC-1320 Pulisi mobil patroli Electric kalawan sistem alarming

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 3300 * 1650 * 1900mm
System Control Kandaraan 60V
Kapasitas batré Batré Asam Timbal 100AH
Daya Motor 3500W
Laju maksimum 30-40 km/h
Rentang Wisata 90-120km
Kapasitas ngamuat 500-800 kg
Ukuran Ban 155/65R13

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.60V Inbol Sistim controller calakan.

2.Hanpuda 3500W alternator motor.

3.Five korsi jeung belts kaamanan, pastikeun panumpang nyaman jeung aman.

kapasitas batré 4.Big sarta hirup layanan panjang, résistansi hawa alus, muatan batré gancang jeung efisien.

5.Excellent climbing pasir jeung kamampuhan parkir.

6.Leather setir, gampang beroperasi, aréa fungsi jelas.

7.Digital LCD Panel pikeun nembongkeun hareup jeung lampu pungkur, Speed, batré kapasitas sésana.
8.Multi panel média jeung MP3 Player, Port USB,

9.Vacuum ban kalawan kabayang aluminium, Skid lalawanan jeung awét, pastikeun wahana ngajalankeun stabil sarta nyaman.

10.Sistim gantung bebas.

11.Sistim chassis pisan kuat pastikeun kapasitas loading hébat.

12. jasa Alus on sanggeus layanan jualan na maké bagian.

13. Instrumen Gabungan (sinyal hareup / tukang, lampu, tarompet, tanaga dump, tampilan laju ayeuna).

14. Tipe gabungan lampu hareup jeung lampu tukang, lampu ngerem, hareup / balik lampu ngarobah.
15.Rear-drive motor,Controller disaluyukeun otomatis

16.Optional: kaméra Nyadangkeun, Pulisi alarming system, Speaker.

Aplikasi Sightseeing Mobil

Electric  (1)
Electric  (3)
Electric  (4)
Electric  (2)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 2 susunan, 40 ft: 5 susunan.

Electric-Sightseeing-Bus-8-Seats-CE-Approved
IMG_20210325_105014
IMG_20210325_094048
IMG_20191201_104441

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami