• banner
  • banner
  • banner

EC-280 Dua panto mobil mini listrik pikeun dijual

Katerangan pondok:

Ukuran L * W * H 2900*1580*1600 (mm)
System Control Kandaraan 60V
Kapasitas batré Batré Asam Timbal 100AH
Daya Motor 3000W
Laju maksimum 40-45 km/h
Rentang Wisata 90-120 km
Ukuran Ban 4 Korsi / 3 Panto
Kamampuh Panjat Pinang 155/70

Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

1.60V Sistim controller calakan, laju bisa diatur kalawan bébas tina 30km per jam nepi ka 45km per jam.

2.Total dua panto sisi jeung hiji panto pikeun batang, dua PCS korsi hareup kalayan belts kaamanan sarta dua pc foldable korsi pungkur.

3. The Gear switch ieu ngadopsi tipe Rotary kalawan 3 Gear (D/N/R), gampang beroperasi jeung kontrol.

panel tampilan 4.Digital pikeun mintonkeun speed ayeuna, mileage kandaraan jeung kapasitas batré ditinggalkeun kaayaan.

Sistem panel 5.Multi média kaasup pamuter musik, pamuter video jeung radio nirkabel, basa bisa disetel ka Inggris, Spanyol, Rusia jeung Arab Saudi.

6.Four panto bisa dibuka jeung ditutup sacara listrik, nyadiakeun nyaman jeung merenah pangalaman nyetir.

7.Two PCS kaca spion bisa narilep kalawan bébas sanggeus parkir pikeun mastikeun euweuh karuksakan ti batur.

8.Water-bukti diwangun dina stop kontak carjer kalawan kakuatan otomatis pareum ngeusi pinuh sarta leuwih panyalindungan tegangan.

9.The ngecas stop kontak bisa ngaropéa mun tipe colokan béda jeung tipe UK, tipe Éropa, tipe AS ka nagara béda.

10.Battery pilihan pangropéa bébas 100AH ​​Batré asam kalungguhan atawa accu litium kalawan kapasitas listrik badag.

11.Korsi bahan kulit imitasi (PU), nawiskeun panumpang pangalaman nyetir anu nyaman.

12.Instrument panel kaasup hareup / sinyal tukang, lampu, tarompet, énergi dump, tampilan speed ayeuna.

13.Lighting System kaasup tipe Gabungan lampu hareup jeung lampu tukang, lampu ngerem, hareup jeung balik balik lampu.

14.Switch System kaasup switch Lampu, switch kakuatan utama, tanduk listrik, switch wiper.

15.The warna awak Mobil listrik bisa ngaropéa dina sarat klien, kawas bodas, konéng, héjo, pink, beureum, bulao.

16.Axle hareup jeung gantung Integral hareup sasak gantung.

17.Balik as jeung gantung Integral hareup gantung sasak.

18. Opsional: Nyadangkeun kaméra, Perekam Video, Batré Litium, Kaen Mobil.

Rincian Témbongkeun

sdr
EC-280 (3)
EC-280 (2)
EC-280 (5)

Paket Solusi

1.Shipping cara tiasa ku laut, ku treuk (Asia Tengah, Asia Tenggara), ku karéta (Asia Tengah, Rusia).LCL atanapi Wadahna Pinuh.

2.Pikeun LCL, pakét kendaraan ku pigura baja sareng lapis.Pikeun wadahna pinuh bakal loading kana wadahna langsung, lajeng dibereskeun opat roda dina taneuh.

3.Wadahna loading kuantitas, 20 ft: 2 susunan, 40 ft: 5 susunan.

IMG_20210423_101230
IMG_20210423_104506
IMG_20210806_095220
20210515184219

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami