• banner
  • banner
  • banner

Ngaliwatan budidaya sakabeh ranté industri kandaraan listrik salila sababaraha taun, sadaya Tumbu geus laun matured.Produk kendaraan énergi anu beunghar sareng rupa-rupa terus nyumponan paménta pasar, sareng lingkungan pamakean laun-laun dioptimalkeun sareng ningkat.Kandaraan listrik beuki dipikawanoh ku konsumén.Jadi naon kaunggulan jeung kalemahan kandaraan listrik murni?

Raysince Modél panganyarnamobil listrik speed tinggikalawan speed 100 km per jam.

1 

tina mobil listrik.Sanajan kakuatan geus ngurangan, maranéhna ogé bisa ménta sababaraha kauntungan.Upamana, dina hal pajeg jeung iuran, pangurangan atawa pangbébasan téh mangrupa pangrojong gedé pikeun rahayat.
Kandaraan listrik didorong ku batré kakuatan sareng motor.Nalika aranjeunna damel, aranjeunna moal nyababkeun limbah gas sareng polusi knalpot.Bisa disebutkeun ampir "enol polusi"
Kendaraan listrik noise low teu nyieun noise kawas kandaraan transmisi, sarta noise disababkeun ku aranjeunna ampir negligible.
Kakurangantina Mobil Listrik

Kusabab sababaraha urang ngagunakeun mobil listrik, biaya perbaikan kandaraan listrik bakal kawilang luhur.Sakali aya masalah naon waé, éta kedah dirawat langsung.

Jangkauan perjalanan pondok: kalolobaan mobil listrik énergi anyar gaduh jarak sakitar 150-200km.Salian cuaca, kaayaan jalan, batré jeung faktor séjén, rentang sabenerna kira 150-180 km.Anjeun kedah ngarencanakeun rute anjeun sateuacan anjeun kaluar, atanapi anjeun kedah pariksa kapasitas batré sareng ngecas mobil listrik tepat waktu.Éta tiasa nyusahkeun pikeun sababaraha pamilik mobil listrik
2
Dina sagala hal, Cinamobil listrik téh trend.Hal ieu dipercaya yén téhnologi kandaraan listrik bakal leuwih dewasa sarta stabil dina mangsa nu bakal datang.


waktos pos: Dec-27-2021