• banner
  • banner
  • banner

Numutkeun data ti Asosiasi Panumpang, dina Oktober 2021, penjualan ritel kendaraan listrik énergi anyar di China ngahontal 321,000, paningkatan taun-taun 141,1%;ti Januari nepi ka Oktober, nu jualan ritel kandaraan énergi anyar éta 2,139 juta, ngaronjat sataun-on-taun 191,9%.Moméntum ngembangkeun kandaraan énergi anyar pisan galak, daya saing sakabéh terus nguatkeun.

EC3602021051409

Ditilik tina réngking penjualan kendaraan listrik Cina dina Oktober, Wuling Hongguang MINI mangrupikeun anu paling laris dina Oktober, kalayan penjualan 47,834 unit, anu leres ngeusian satengah tina penjualan kendaraan listrik.Penjualan mobil Clever, E-Star EV, SOLE E10X sareng LETIN Mango Electric ngiringan caket, masing-masing rengking 2-5 dina daptar, kalayan penjualan langkung ti 4,000 unit, anu ngalaksanakeun saé.

Perhatikeun yén penjualan mobil mini Listrik anu diproduksi ku pabrik mobil listrik mini, sapertos Reading Mango, parantos bersaing sareng pabrik mobil tradisional.LETIN Mango dijual 4.107 unit dina Oktober, ngaleuwihan Ora R1, kalayan hasil anu luar biasa.LETIN mangga, anu gaduh penampilan online sareng kinerja biaya tinggi, diperkirakeun bakal ngaleupaskeun kaunggulan kalapa di pasar hareup.Dina pasar mobil énergi anyar taun 2021, pangsa pasar kendaraan listrik mikro-murni parantos ngaleuwihan 30%, paningkatan 5% dina taun sateuacana, kalayan volume penjualan bulanan rata-rata langkung ti 50,000 unit.Kandaraan mikro-listrik hargana lumayan sareng ogé tiasa nyumponan kabutuhan perjalanan dasar dina hal konfigurasi sareng aspék sanésna.Aranjeunna produk affordable pikeun konsumén di kabupaten jeung padesaan.

WULINGMINI2021092610

Kendaraan listrik tanaga anyar Cina mangrupikeun pilihan anu réalistis anu sacara téknis didukung, terjangkau ku masarakat, sareng gaduh paménta pasar anu luhur, sareng sacara efektif tiasa ngarengsekeun seueur masalah dina pangwangunan infrastruktur ngecas.Tren kamekaran gancang ieu bakal langkung ngamajukeun pangwangunan sareng kamakmuran pasar kendaraan énergi énggal.

paihangbang

waktos pos: Dec-06-2021